Het is rood en het speelt in de klas

Lesgeven en werken met kinderen is leuk en tegelijkertijd een complexe uitdaging. Als leerkracht heb je te maken met kinderen die om allerlei redenen extra aandacht nodig hebben. Soms wordt er gepest waardoor de sfeer in de klas is te snijden. En wanneer veeleisende ouders ook nog aan je trekken, kan de hoge werkdruk jou als leerkracht uitputten. Vandaar deze lezing, om licht te schijnen op een vernieuwende en effectieve aanpak waarmee lesgeven weer energie geeft.

Joke Andringa (Integratieve Kindertherapeut en Ouderbegeleider) en Ron Wiebolt
(Kindertolk en Klassiek Homeopaat) nodigen jou uit voor deze lezing. Zij horen graag wat er speelt in jouw klas of groep en bovendien naar wat jij  ermee kunt. Daarnaast introduceren ze hun ideeën en inzichten om dat wat er speelt in jouw groep of bij ‘jouw’ kinderen op een unieke manier aan te pakken.

Ron en Joke ontwikkelden tevens de training ‘In je Kracht voor de Klas’. Deze training voor leerkrachten en groepsbegeleiders laat zien hoe je vanuit jouw kwaliteiten kunt werken en hoe de dagelijkse uitdagingen vanuit je innerlijke kracht aan te gaan. De training is gebaseerd op de theorie van de systeemdynamiek en de methode PresentChild®.

We ontdekken samen wat er werkelijk speelt en vinden een manier om dit effectief aan te pakken. Immers, wanneer jij door nieuwe ideeën geïnspireerd voor de klas staat, werkt dat door op  de individuele leerling én de groep als geheel.

Dus, verlang je ook naar meer rust en plezier in jouw groep én jezelf? Kom dan naar de lezing en laat je inspireren en verrassen door het gemak waarmee dat is te bereiken.

Data           : Vrijdag 30 september of vrijdag 28 oktober 2016

Tijdstip       : 20.00 – 22.00 uur

Locatie       : Stadswerkplaats, Dahliastraat  30 te Culemborg
Kosten        : gratis
Deelname  :  Geef je op door te mailen naar info@praktijk-fitis.nl en vermeld hierbij a.u.b. je naam, telefoonnummer, e-mailadres en waar en met welke leeftijdsgroep je werkt.
Meer informatie: Kijk op PraktijkFitis.nl of Culemnia.nl of bel Joke via 06 – 11 292 069 of Ron via 06 – 2 888 345 8.

Ron en Joke zien uit naar je komst!

  

Joke Andringa en Ron Wiebolt