MAKEN, MEEDOEN EN DELEN

Deze woorden vatten bondig samen waar Stadswerkplaats-Culemborg voor staat: We bieden maatwerk in meubel- en interieurprojecten en bieden daarbij beschermde leer-, werk- en ontmoetingsplaatsen waar ruimte is voor iederes talent en creativiteit en waar kennis en ideeën worden gedeeld.

NIEUWS VAN DE WERKVLOER

 

Pieterplaatsje is Stamplaats rijker

Zaterdag 22 september: Burendag 2018. Om half vier werd de Stamplaats aan het Pieterplaatsje in het kader van Stamplaatsen voor Culemborg in gebruik genomen. Aan Amira en Soumia de eer de boombank namens de bewoners te onthullen. Lees meer.

 

Coöperatie van Makers

Met het samenvoegen van de disciplines, hout, metaal, architectuur met ondersteuning in publiciteit, techniekeducatie en dagbesteding biedt de Coöperatie van Makers een breed pakket aan mogelijkheden. Op zoek naar een creatieve oplossing voor een (her)inrichtingsproject? Maak je wensen kenbaar en laat je inspireren door de Makers. En dat cliënten uit de dagbesteding hier ook een rol in spelen, is een mooi extraatje. (Logo-ontwerp: Yvonne van Tilburg, Tiswat Communicatie). Lees meer over de Coöperatie van Makers.

STADSWERKPLAATS-CULEMBORG

Stadswerkplaats-Culemborg: een beschermde leer-/werk- en ontmoetingsplaats waar ruimte is voor ieders talent en  creativiteit en waar kennis en ideeën worden gedeeld. Dit alles komt goed tot uiting in de volgende onderdelen:

 

HOUTATELIER NERF

Samen met Houtatelier Nerf vormt Stadswerkplaats-Culemborg één geheel. Bij Houtatelier Nerf werken we aan projecten, meubelrestauraties en meubels op maat. In de projecten en opdrachten werken we met verschillende groepen: scholieren, stagiaires, reïntegreerders en cliënten. Iets te restaureren of behoefte aan een meubelstuk op maat? Of zelf aan het werk willen in de werkplaats? Dat kan. Neem contact op met Houtatelier Nerf voor meer informatie.